AMOI

Om oss

Är du medveten om vilket fantastiskt och varierat utbud av butiker och produkter det finns i ditt närområde? Varför beställa varor från ett lager långt bort, när det finns så många lokala butiker som kan ge dig färskare, mer spännande och varierade produkter, mycket snabbare? Vårt mål är att göra vardagen enklare för konsumenter och företag samtidigt som vi stärker och stöttar den lokala näringen genom ökad konkurrenskraft. Enkelhet, användarfokus och hållbarhet i ett paket

AMOI är en plattform som vill visa upp det bästa staden har att erbjuda. Vi vill bevara det stora utbudet av lokala produkter och tjänster som finns idag. Vi vill inspirera och ge dig idéer om allt ifrån vad du kan äta till middag ikväll, hur du kan dekorera middagsbordet, till vilka kläder du kan ha på dig till middagen. En plats där du enkelt kan tänka kreativt, dela tankar och inspiration med alla du känner. En plats där du kan välja det du vill ha, direkt från så många lokala butiker du vill i en betalning och du får även varorna levererade samlat till dig. Enklare blir det inte.

Produkter, uthyrning, olika typer av tjänster samt allt annat som staden har att erbjuda vill vi visa dig på AMOI. Du kan beställa allt du behöver, från så många butiker du vill på en och samma gång. Exempelvis kan du beställa hela festmiddagen via oss; fisk från fiskhandlaren, kött från slaktaren, ost från delikatessbutiken och den där perfekta fikan från ditt bageri. Allt levereras tillsamman som en beställning, direkt hem till dig, när du vill ha det.

Vi är precis i början av vår resa och ser verkligen fram emot tiden framöver. Om du har förslag på hur vi kan bli bättre – tveka inte att kontakta oss! Den här lösning som är till för dig, och det blir bara så bra som vi gör det tillsammans. Om du har en bra idé på hur vi kan förbättras, eller en butik som du saknar, skicka din till feedback@amoi.seså svarar vi så fort som möjligt.

Vem står bakom AMOI?

AMOI ägs till 100% av Posten Norge AS. I Posten Norge koncernen ingår bland annat Bring som också är leveranspartner till AMOI.