Sök måste innehålla minst 2 tecken.
Ingen träff.

Vart ska vi leverera?

Leveransplats

Beräknad leveranstid är basered på valgt leveransplats/postnr.

Levereras till

Beräknad leveranstid är basered på valgt leveransplats/postnr.

Beräknad leveranstid är basered på valgt leveransplats/postnr.


Varukorg

Rabattkod

Rabattkod

Miljö

Miljö och hållbarhet

För oss är hållbarhet en hållning och tankesätt. Vi jobbar hela tiden med att utveckla AMOI till att vara en så hållbar lösning som möjligt. För alla involverade parter. Vi utvärderar aktivt FNS 17 hållbarhetsmål för att se hur AMOI eventuellt kan bidra till att hjälpa dessa mål. Det kan vara att förbättra delar i nuvarande tjänst eller att utforska nya värdeförslag. Över tid är vårt mål att ha aktiviteter inom varje mål.

Några exempel på saker som görs idag:

Alla varor i Stockholmsregionen levereras med miljövänliga fordon genom Bring. Posten och Bring har också ambitioner om att alla leveranser ska vara fossilfria innan 2025. Det är ett kontinuerligt arbete där gamla bilar byts ut löpande för att ersättas med fossilfria alternativ.

Vi hoppas också att vår plattform kan minska behovet för att köra in och ut till centrum för korta resor eftersom vi kan samla beställningarna från många kunder och istället köra dem hem till folk.

Genom att fokusera på att stärka och stötta butiker i närmiljön menar vi är ett sätt att upprätthålla och skapa arbetstillfällen samt skapa ett levande och lokalt hållbart samhälle. Ett inkluderande samhälle där vi spelar varandra bra och att det är lätt att driva ett eget bolag som levererar varor och tjänster lokalt.