Beställ det bästa staden har att erbjuda

Ett brett utbud av varor från de bästa lokala butikerna, levererat till dig på dagen

Tipsa en vän

Känner du någon som skulle gilla att få stadens bästa levererat till dörren? För varje person du tipsar och handlar hos oss får du en gratis leverans.

Tipsa en vän här

Bjud på Tryffelpasta

Beställ paket här

Hälsa på Systrarna Andersson!

Systrarna Andersson är ett inspirerande café i Birkastan som erbjuder välsmakande frukost, lunch och fika hela dagen alla dagar. Här kan du beställa goda smörgåsar, bullar och maträtter hem eller till jobbet. Allt tillagat av naturliga råvaror av högsta kvalitet för bästa måltidsupplevelse.

Köp presentkort!

Ge en fantastiskt gåva till någon du tycker om!

Köp nu

Våra paket

I våra paket hittar du förutvalda sammansättningar av vårt produktsortiment, skräddarsydda för olika tillfällen.

Se alla våra paket

Butiker

Fromageriet

I disken hos Fromageriet trängs de bästa ostarna från de bästa producenterna i Europa. Här hittar du schweizisk appenzeller och gruyére, den franska blåmögelosten Bleu d'Auvergne, svensk västerbotten...

Läs mer

Jacksons ost

Ostbutik med egen lagring sedan 1958 belägen i Hötorgshallen.

Läs mer

Norrlandsboden

Norrländsk delikatessbutik med mathantverk från mindre lokala producenter. En bit Norrland i Stockholm!

Läs mer

M Seger

Vår butik är belägen i vackra och nyrenoverade Östermalms saluhall. M Seger är den butik som funnits i saluhallen sedan invigningen och har haft smak för det goda sedan 1888. Därför vågar vi påstå att...

Läs mer

Delikatessgrossisten

Delikatessgrossisten grundades 2007 av Robert Sundberg som efter att ha bott & jobbat i Italien med sin familj fått ett stort intresse för högkvalitativa delikatesser. Alla delikatesser är noggrant ut...

Läs mer

De bästa i sin nisch

Det finns så många spännande butiker runt om i Stockholm. Butiker med varor som du inte hittar på någon annan plats. Butiker som drivs av engagerade personer som verkligen brinner för produkterna och tjänsterna som de säljer.

Läs mer om våra butiker

Leverans samma dag

Varför vänta i flera dagar när du kan få varorna hem direkt?

Vår plattform är byggd på butiker och tjänsteleverantörer i Stockholm centrum. Om du bor inom vårt täckningsområde, och butikerna är öppna när du beställer, så kommer våra chaufförer att plocka upp varorna och leverera dem till dig så fort som möjligt. Vill du inte har varorna direkt, då kan du välja en senare tidpunkt - upp till 6 dagar fram i tid.

Läs mer om frakt

Miljö och hållbarhet

För oss är hållbarhet en hållning och ett tankesätt. Vi jobbar hela tiden för att utveckla AMOI till att bli en miljövänlig och hållbar lösning för alla involverade. Vi ser aktivt på FNs 17 hållbarhetsmål och värderar kontinuerligt hur AMOI kan bidra till att stötta upp mot dessa målen.

Det kan antingen vara att förbättra nuvarande delar i tjänsten eller utforska helt nya värdeförslag. Över til är vårt mål att ha aktiviteter kopplat till respektive hållbarhetsmål.

Läs mer om hållbarhet
Varukorg