Säsongens utvalda råvaror

Få gratisleveranser

Registrera dig som användare och ge samtycke till att vi får kontakta dig, så bjuder vi på fraktavgiften på dina tre första beställningar.

Registrera dig

Flera butiker, en samlad leverans

Handla från Stockholms bästa butiker och få allt i en samlad leverans direkt hem till dörren

Se alla butiker

Hälsa på Chokladfabriken!

Chokladfabriken grundades 1997 av Martin & Ellinor Isaksson. Chefskonditor Martin med förflutet i kocklandslaget är fortfarande hjärtat av produktionen. På Chokladfabriken värnar de om att sätta hantverket, råvarorna och smaken först. Alla recept och smaker jobbar Martin fram och till sin hjälp har han åtta konditorer för att tillverka alla godsaker. Råvarorna är a och o och varje ingrediens väljs noggrant ut och är i så stor mån som möjligt närproducerad. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om!

Bjud på Tryffelpasta

Beställ paket här

Skicka en gåva till någon du tycker om!

Det är enkelt att skicka en present full av smak till någon du tycker om. Välj "skicka som gåva" i kassan så får din mottagare din personliga hälsning på sms tillsammans med spårningslänk, innan leveransen sker.

Se presentförslag här

Våra paket

I våra paket hittar du förutvalda sammansättningar av vårt produktsortiment, skräddarsydda för olika tillfällen.

Se alla våra paket

Butiker

Fromageriet

I disken hos Fromageriet trängs de bästa ostarna från de bästa producenterna i Europa. Här hittar du schweizisk appenzeller och gruyére, den franska blåmögelosten Bleu d'Auvergne, svensk västerbotten...

Se mer

Jacksons ost

Ostbutik med egen lagring sedan 1958 belägen i Hötorgshallen.

Se mer

Norrlandsboden

Norrländsk delikatessbutik med mathantverk från mindre lokala producenter. En bit Norrland i Stockholm!

Se mer

M Seger

Vår butik är belägen i vackra och nyrenoverade Östermalms saluhall. M Seger är den butik som funnits i saluhallen sedan invigningen och har haft smak för det goda sedan 1888. Därför vågar vi påstå att...

Se mer

Delikatessgrossisten

Delikatessgrossisten grundades 2007 av Robert Sundberg som efter att ha bott & jobbat i Italien med sin familj fått ett stort intresse för högkvalitativa delikatesser. Alla delikatesser är noggrant ut...

Se mer

De bästa i sin nisch

Det finns så många spännande butiker runt om i Stockholm. Butiker med varor som du inte hittar på någon annan plats. Butiker som drivs av engagerade personer som verkligen brinner för produkterna och tjänsterna som de säljer.

Läs mer om våra butiker

Leverans samma dag

Varför vänta i flera dagar när du kan få varorna hem direkt?

Vår plattform är byggd på butiker och tjänsteleverantörer i Stockholm centrum. Om du bor inom vårt täckningsområde, och butikerna är öppna när du beställer, så kommer våra chaufförer att plocka upp varorna och leverera dem till dig så fort som möjligt. Vill du inte har varorna direkt, då kan du välja en senare tidpunkt - upp till 6 dagar fram i tid.

Läs mer om frakt

Miljö och hållbarhet

För oss är hållbarhet en hållning och ett tankesätt. Vi jobbar hela tiden för att utveckla AMOI till att bli en miljövänlig och hållbar lösning för alla involverade. Vi ser aktivt på FNs 17 hållbarhetsmål och värderar kontinuerligt hur AMOI kan bidra till att stötta upp mot dessa målen.

Det kan antingen vara att förbättra nuvarande delar i tjänsten eller utforska helt nya värdeförslag. Över til är vårt mål att ha aktiviteter kopplat till respektive hållbarhetsmål.

Läs mer om hållbarhet
Varukorg